donderdag 4 oktober 2012

Een avontuurlijke sportdag in De Gavers (deel1)


Dag beste bloggers,
 
vrijdag 21/09 is het 6 de leerjaar op sportdag geweest in de Gavers.
De eerste activiteit was mountainboard. Dat is een soort skateboard met mini bandjes. Eerst mochten we eens proberen op de vlakke weg en als dat lukte mochten we proberen van een berg en iedere keer een beetje hoger. Na een uurtje schoven we door.
De 2 de sport was speleobox en streetsurfen. Daarvoor moesten we helemaal de andere kant op. De speleobox was eigenlijk een reuze bak, waar er allemaal smalle gangetjes naar boven en naar beneden waren gebouwd. Het streetsurfen werd gedaan met een waveboard.
Dan was het boogschieten aan de beurt. Eerst mochten we elk 4 keer proberen en dan was er een wedstrijdje. Er waren 3 groepen en de eerste groep die 35 punten had was gewonnen. Het 2de spelletje was de mevrouw die ons uitleg gaf over hoe het moest. Zij zei een kleur uit de roos en dan moest je daar op schieten en de winnaar was Manu.
Daarna was het tijd voor een pauze. We mochten onze zak gaan halen, en buiten onze picknick op eten. Daarna moesten we ons omkleden,want dan was het tijd voor de waterspelletjes.
Over naar Robin voor deel 2  ...




Onze eigen Manu Hood!



Noah Spitaels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten